Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nem is olyan régen láthattunk egy remek összeállítást, melyben az idén látott filmekről készített összevágott videó megtekintése alatt merenghettünk azon, hogy milyen nagy terítés volt 2009-ben a mozik asztalán. Ezúttal egy több mint hét perces alkotásban merülhetünk el ismét, melyben olyan filmekből láthatunk részleteket, mint a Where The Wild Things Are, a szomorkás Kalandpark, a szívbemarkoló (500) Days of Summer, vagy a teret és időt alapjaiban leromboló Időutazó felesége.

Minden valószínűség szerint a jövő évben is nagyszerű szórakozásban lesz részünk, persze az Avatar második része azért még várat magára. Óriási meglepetések is születtek ebben az évben, ugyanis a Twilight második része sikert-sikerre halmozott, míg olyan remekművek sikkadtak el, mint a 9, mely az itteni mozik műsorrendjébe be se fért. Mindezek ellenére tegyünk még egy utolsó körutat az idei felhozatalban!
 


 

Címkék: összeállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr221634667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása