Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Ezen a  héten számolhattunk be arról, hogy a brit hölgyeményt az Esquire a világ legszebb nőjének választotta, így ildomosnak tűnik nem csak a színésznő bájait méltatni, hanem megemlékezni eddigi karrierjéről is, mely bővelkedett sikerekben és kudarcokban egyaránt. Megpróbáltatásaiból és életének történetéből azonban rá kell döbbennünk, bizony a szépség mögött ott rejtőznek a sztár rendkívüli képességei is.

Sok vitamint szedek és sosem iszok alkoholt. Viszont az igazat megvallva, erős dohányos vagyok. Enélkül olyan elviselhetetlen és unalmas lennék, hogy az emberek ledobnának az erkélyről.

Rövid életrajz

A színésznő 1973-ban született, London városában. Édesanyja, Judy Loe brit drámák és sitcomok gyakori szereplője volt, apja, Richard Beckinsale pedig televíziós komédiákban volt látható. Sajnálatos módon Richard 31 évesen elhunyt, 1979-ben. Kate a tanulmányait magántanulóként kezdte el, tálentuma pedig már korán felfedték magukat, hiszen egy íróversenyen kétszer is sikerült nyernie. Színészként először egy televíziós filmben, a One Against the Windben debütált 1991-ben. Ezután az ifjú tehetség az Oxfordon folytatta tanulmányait, ahol francia-orosz szakon végzett. A nagy áttörés azonban később jött el az életében, amikor Kenneth Branagh kérte fel egy Shakespeare adaptációban való szereplésre. Egyetemi tanulmányai alatt három további filmben szerepelt, illetve egy évet töltött külföldön. Párizsban való tartózkodása alatt nehéz döntés elé állította az élet, folytassa tanulmányait, vagy forduljon a színészet felé. Három oxfordi év után Kate az utóbbit választotta, így olyan filmekben láthattuk később viszont mint a Haunted, az Underworld eddig részei, a Van Helsing, az Aviátor, vagy a Pearl Harbor.

Minden projektben, amiben részt veszel, egy kicsit adsz magadból a közönségnek, azt hiszem ez elég jó módszere az önfejlesztésnek.

 

Ismertető jegyei

Szeret könnyedebb szerepekben tetszelegni, úgy mint a Távkapcs című filmben is tette, ám ha úgy hozza a sors rendkívüli átéléssel képes eljátszani a legdrámaibb szituációkat is.

Az nevezhető leginkább rabszolgának, aki nincs tisztában azzal, hogy bilincsekbe zárva éli le az egész életét. Szomorú dolog ez.

Magánélete és sikerei

Lánya Lily Mo Sheen 1999-ben született. Elmondása szerint frászt kap a térdnadrágoktól. Kevesen tudják, de a színésznőt gyomorfekély gyötri. A Hello magazin Anglia első számú szépségének választotta 2002-ben. Férje, Len Wiseman elismert rendező. A Kör című horrorban játszott volna, azonban  a készítők szerint túl fiatalnak nézett ki, így a szerepet elveszítette. Érdekes módon az Underworld című filmben vámpírt, a Van Helsingben pedig vámpír-vadászt játszott. Tinédzserként anorexiás volt. Míg az FHM a világ tizedik legszebb nőjének választotta, az Esqure magazin szerint azonban nincs nála dekoratívabb színésznő a Földön.

Megdöbbentő, hogy például Keira Knightley mennyire felkapott színésznő, amikor elmegy egy rendezvényre. Amikor én kezdtem, annyit se mondtak, hogy elhozhatom a premierre egy barátnőmet. Rendkívül szerencsés helyzetben van, annyi holtbiztos.

Jelenleg

A közeljövőben az Everybody's Fine és az April 23 című alkotásban láthatjuk majd viszont Beckinsale kisasszonyt.

Otthagytam az Oxfordot és most az egyetlen, akivel oroszul tudok beszélgetni, az öltöztetőm. Látják mit tesz Hollywood az emberekkel?

 

Címkék: a hét arca

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr981433563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.07. 19:30:38

Nem tudom honnan veszed az anyagot, de szerintem legközelebb nézz utána az imdb-n, mert ahonnét vetted hülyeséget írtak.
A Whiteoutnak olyannyira befejezték a forgatását, hogy már másfél éve legalább dobozban van. Az Underworldben pedig nem lesz benne, ugyanis egy sajtótájékoztatóan azt mondta, ha jó forgatókönyvet tennének le elé, akkor benne lenne, de aztán egy újságíró azt mondta, hogy új trilógiát terveznek, erre azt mondta, hogy így nem érdekli és nem hiszi, hogy a lányának évekig azt kéne látni, hogy bőrcuccban feszít.
Egyébként pedig ebben az évben jön az Everybody's Fine, melyben a Robert De Niro lányát alakító karakter lányát játssza.

RaulReal 2009.10.07. 19:39:42

@koimbra: Hmm...forrást kell váltanom, úgy érzem.

captainpamfil 2009.10.08. 08:29:44

Egy forrás, nem forrás. :)
süti beállítások módosítása