Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az Esquire magazin idén is megnevezte az Év Legdögösebb Nőjét, aki a tavalyi győztest, Halle Barry-t trónjáról letaszítva, némi meglepetésre pedig Angelina Jolie-t és a korunk szexikonjának megnevezett Megan Fox-ot is megelőzve nyerte el a címet. A továbbiakban a színésznőről készült fotósorozat és az arról készült összeállítás látható. A díj győztese pedig nem más, mint...
 


Némi meglepetésre tehát az Underworld és a Vacancy című filmek sztárja nyerte el az elismerést, mégis az alábbi fotósorozatot végigböngészve, biztosak lehetünk benne, hogy a trófea "jó kezekbe került". A színésznő elámulva fogadta a hírt, miszerint ő lett az év Legszexibb nője és hangot adott véleményének, miszerint ezt a díjat ki kell érdemelni, így ő is tenni fog valamit ezért.

Az Esquire fotói

 












A falon mellesleg a híres Antonioni-film, a Nagyítás plakátja látható.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr81426398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása