Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Los Angelesben rendezett Teen Choice Awards-on részt vevő színésznők és énekesnők bizony kitettek magukért. A tinik által közönség kedvencnek megválasztott sztárok, többek közt a Twilight hősei, Kristen Stewart, Nikki Reed, a High School Musical főszereplője, Vanessa Hudgens, Britney Spears és Megan Fox is tiszteletét tette.

A díjátadón a Twilight vagyis az Alkonyat tarolt, a vámpíros film 11 szörfdeszkát (ez a Teen Choice díja) kapott. A szavazatok alapján többek között a legjobb dráma, szerelmes film, szerelmes csók, drámai színésznő (Kristen Stewart), színész (Robert Pattinson) és legjobban alakító gonosz (Cam Gigandet) díját kapták meg. Taylor Lautnernek köszönhetően az új arc kategóriában is ez a film nyert.

Miley Cyrus a Hannah Montana sorozatnak köszönhetően hat díjat kapott, a gála házigazdája, a Jonas Brothers öt díjat vihetett haza. Az amerikai tinik másik nagy kedvence, a High School Musical főszereplője, Zac Efron három díjat nyert.

Pillanatképek






 





 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr701304822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása