Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Augusztus 7-től vetítik az amerikai mozik a Hawaii dzsungeleiben játszódó A Perfect Getaway című thrillert. A film egy újdonsült házaspárról szól, akik úgy döntenek, hogy a nászútjukat Hawaii egyik legszebb, de legelszigeteltebb tengerparti szakaszán töltik el. Azonban amikor összetalálkoznak egy másik túrázó párral, és megismerik egy korábbi, friss házasokat érintő gyilkossági ügy részleteit,  elbizonytalanodnak, hogy vajon új útitársaiknak közük van-e a bűntényhez, és biztonságos-e itt maradniuk. A nászutasokat Milla Jovovich és Steve Zahn formálja meg, a rejtélyes másik párt pedig Timothy Olyphant és Kiele Sanchez alkotja. Feltűnik még a filmben a Star Trekben Kirk apját, és a közelgő Thor címszerepét alakító Chris Hemsworth is.

A film hivatalos honlapján a horror-thrillert dicsérő szavakon túl egy szokatlan módszerrel próbálják meggyőzni az embereket arról, hogy tekintsék meg a filmet. Bárki aki mozijegyet vásárol vagy 100 ezer dollár készpénzt nyer, vagy tíz alkalomra szóló négyszemélyes utazási utalványt Hawaii-ra. Remélhetőleg nem ez az egyetlen ok, amiért érdemes megnézni a filmet. A magyarországi bemutató jellegéről és időpontjáról még nincsenek hírek. Az előzetes mellett öt darab egyperces jelenet is megtekinthető a filmből.


Részletek










 


 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr31293589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása