Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Marvel képregénykiadó Thor című sorozatából is film készül a közeljövőben. Az északi Vikingek legendáira épülő történet szerint Thor apja, Odin főisten, fiát egy fiatal orvos testébe küdi, hogy alázatra nevelje. Thor a földön felveszi a harcot a különféle szörnyekkel, bűnözőkkel, és akár istenekkel is szembenéz. A rendezést Kenneth Branagh vállalta magára, ami meglepő, hiszen a színész-rendező általában Shakespear-feldolgozásairól a legismertebb. Néhány napja kiderült, hogy az ausztrál származású Chris Hemsworth kapta meg Thor szerepét. A név elsőre ismeretlennek hangozhat, de a nagyközönség nem is olyan régen láthatta őt a Star Trek nyitányában, George Kirk kicsiny, de annál jelentősebb szerepében.

Már az is napvilágra került, hogy ki fogja alakítani Thor őselennségét, az istenek ellen forduló Lokit. Tom Hiddleston neve sem valószínű, hogy ismerősen cseng. A 28 éves brit színész korábban már dolgozott együtt Barangh-val, ez biztosan segítette a rendező döntését, igaz korábban az ő neve is a címszereppel kapcsolatban merült fel. A filmet várhatóan még idén elkezdik forgatni és a tervek szerint 2011. május 20-án érkezik majd a mozikba.
 

Címkék: hírek viking

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr301131510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása