Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

James Cameron folytatja az egyedinek nevezhető utat a decemberben érkező Avatar marketingjével kapcsolatban. Megjelent az idei San Diegó-i Comic-Con plakátja, ami mellett egy külön rész hívja fel a figyelmet arra, hogy az Avatar is jelen lesz a rendezvényen. Ezen a másik plakáton pedig nem más látható, mint egy na'vi vagy legalábbis egy ember-na'vi hibrid, azaz avatar. Tulajdonképpen ez képezi az első valódi bepillantást a film képi világába.


A na'vi megjelenése egybevág azokkal a leírásokkal, amik azoktól származtak akik az amsterdami Cinema Expón több mint húsz percnyi képanyagot láthattak a filmből. A kép természetesen vizuális effektus és nem egy sminket viselő emberi arcot ábrázol. A sárga szem valóban meggyőző, és egyszerre idegen és emberi vonásokkal ruházza fel a figurát. A film világában, a Pandora bolygón, minden lény biolumineszcens, tehát fényt bocsát ki magából. Ilyen "fénypöttyök" helyezkednek el a plakáton lévő na'vi arcán is.


 

Frissítés: Időközben a kép sokkal jobb minőségben is elérhetővé vált.



Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr361221205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása