Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Tegnap, június 23-án az Amsterdamban megrendezett Cinema Expo rendezvényen James Cameron is tartott egy előadást a decemberben érkező Avatarról, amelynek keretében először mutattak be kész jeleneteket szélesebb közönség előtt, természetesen 3D-ben. A hírek szerint mintegy 24 percnyi anyagot láthattak a résztvevők.

A showról kiszivárgott néhány kép is, ami azt mutatja, hogy egész komoly eseményként kezelte a stúdió. Nem csoda, hiszen az Avatar az elmúlt évek egyik leginkább titokba burkolózó filmje, és a 20th Century Fox stúdió egyik legnagyobb dobása. A közönség az előadás hátterében nagyon részletes látványterveket, festményeket láthatott. A néhány kiszivárgott kép tehát ezeket ábrázolja, de természetesen a film jeleneteinek levetítésekor semmilyen képrögzítésre alkalmas eszközt sem lehetett használni.

A jelenlévőktől már érkeznek az első élménybeszámolók, amik egytől-egyig pozitívak, illetve többek is annál. Sokak szerint a film be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket, és Cameron nem a levegőbe beszél. Cameron szerint "a 3D elérkezett és ezúttal itt is fog maradni". Néhányan arról is meg vannak győződve, hogy a film biztos siker és akár az évtized legjobb filmje is lehet. Ha valaki kíváncsi a jelenetek részletes tartalmára az itt angolul olvashat róluk, de természetesen mint innentől kezdve minden, már ez is spoileres.

Természetesen a rendezvény résztvevőin kívüli nagyközönség ezekből a képsorokból még nem láthat semmit. De a tény, hogy ezzel "megtört a jég" azt jelzi, hogy a korábbi spekulációnak megfelelően, hamarosan kikerülhet az első előzetes, vagy akár csak néhány képkocka a filmből. Remélhetőleg már a július végi Comic-Conon, de a nyár végéig mindenképpen számíthatunk rá.


Pandora űr látványterv

Na'vi látványterv
 

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr601205021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása