Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Hamarosan, azaz két nap múlva mutatják be az Amerika mozik a Jennifer's Body című, sokszor emlegetett horrorfilmet, melynek főszereplője egy démon által megszállt szépség lesz, akit Megan Fox alakít. Az ifjú színésznő a világ egyik legellentmondásosabb sztárjai közé tartozik. Egyesek szerint az új Angelina Jolie, annyi azonban bizonyos, ő a modern világ szex-szimbóluma. Képes arra, hogy eladhatóvá tegyen akár gyengébb filmeket is, ugyanis karakterét látva, a mozikból kihömpölygő tömeg nagy része neki köszönhetően derűsebben látja a világot.

Azt hiszem egy napon jó színésznő leszek. Addig azonban, amíg ezt el nem érem, nem tettem semmi különöset. Így tovább kell dolgoznom, amilyen keményen csak tudok.

Rövid életrajz

Megan Fox 1986. május 16-án született, Tennessee államban. Egyetlen nővére van, szülei fiatal korában elváltak, így a két gyermeket anyja és mostohaapja nevelte fel. Elmondása szerint szigorúan nevelték, azt sem engedték, hogy legyen barátja. Nagy szegénységben nőtt fel, saját magának kellett játékait elkészítenie. Egy napon azonban elegendő pénzt sikerült gyűjtenie, hogy kiszállhasson anyja védelmező karmai közül. Dráma és tánc tagozatos volt a Kingstonon. Általános iskolában a kórus tagja volt, illetve gyakran úszott. 13 éves korában Megan modellkedésbe kezdett. Filmes karrierjét 2001-ben kezdte, később sorozatokban tűnt fel, látható volt többek közt a What I like about you és a Two And A Half Men című szériákban is. Lindsay Lohannel karöltve játszott az Egy hisztérika feljegyzései című vígjátékban, a kitörést azonban Mikaela szerepe hozta meg számára. Ugyanis főszerepet kapott a Michael Bay rendezte híres és méltán elismert adaptációban, a Transformers első részében. Számos díjat nyert ezért, például a Teen Choice Awards elismerését is megkapta. A nagy sikert arató blockbuster film után természetesen elkészült a folytatás is, mely a kritikusok negatív visszhangja ellenére is kellemes darab volt. Úgy tűnik Megan marad ennél a vonalnál, ugyanis a Jennifer's Body is kellően feelgood alkotásnak ígérkezik majd. A távolabbi jövőben az ifjú szépség a Jonah Hexben fog feltűnni, ahol egy prostituáltat alakít majd. Továbbá látható lesz a Fathom című filmben és a Transformers 3-ban is. Egyes felvetések szerint Lara Croft és a Macskanő megszemélyesítője is Megan Fox lesz.

Nagy erőt adhat, ha tudod, hogyan kezeld azt, hogy szex-ikon vagy. Én erre azonban jelen pillanatban még képtelen vagyok.

Ismertető jegyei

Az általa megszemélyesített karaktereket nem a lelki mélység jellemzi, inkább a dekoratív kinézet kap nagy hangsúlyt. A médiában nagy felhajtás övezte, amikor kiderült, hogy Megan Fox sem tökéletes, ugyanis hüvelykujja "csonka". Ezt szerepeiben jól sikerült lepleznie, azonban ez természetesen a hölgy kvalitásaiból fikarcnyit sem von le.

Ha jobban belegondolunk, mi színészek afféle prostik vagyunk. Azért kapjuk a fizetésünket, hogy eljátsszuk a szerelmet, gyengédséget olyanok iránt, akik közönbösek számunkra. Undorító dolog.

Magánélete és sikerei

Felmenői közt egzotikus népek is fellelhetőek (ír, francia). Barátnői közé tartozik Jennifer Blanc és Amanda Seyfried is. 2008-ban az FHM az év legszexibb nőjének választotta. Rajong a képregényekért és videójátékokért. Nagy állatbarát, emellett imádja Shia LaBeoufot is. Persze a kettő közt nincs kapcsolat. Sok tetoválása van, ezek között Shakespeare idézet is található. Az első nő, aki a GoreZone címlapjára került. Természetes hajszíne a szőke. Sokáig járt együtt Brian Austin Greennel (Terminator: Sarah Connor Krónikái), kapcsolatuk a mai napig nem tisztázott. Szépsége mellett botrányairól is híres, a GQ Magazinnak adott interjúja szerint biszexuális, első alkalommal egy sztriptíztáncosnőbe gabalyodott bele, a Transformers 2 premierje alatt pedig közelebbi kapcsolatba került Cheryl Cole-lal. Szabados életstílusáról és szaftos nyilatkozatairól híres. Amerika egyik leghíresebb tévés műsorában porig alázta Seth Rogent, saját bevallása szerint lelki beteg, illetve nézőpontja szerint Michael Bay a filmes világ Hitlere. Filmes elismerései közé tartozik a Teen Choice Awardson kapott díja is.

Soha nem engedném, hogy szex-felvételek nyilvánosságra kerüljenek rólam. Ez a privát szféra része. Egyszerűen nem tudnék többet a tükörbe nézni. Túl személyes dolog ez ahhoz, mintsem megosszuk a plénummal.

Jelenleg

Most mutatják be a mozik a legújabb filmjét, a sokak által várt Jennifer's Bodyt, ezek után pedig a stábbal együtt folytatja a jövőben mozikba kerülő filmjeinek munkálatait.

Nem vagyok Jennifer Aniston, Britney Spears és Lindsay Lohan sem. Nagyon nehéz néha annak lennem, aki vagyok, ugyanis az emberek sokszor elutasítanak, mondván nem akarnak az interneten kikötni. Ilyenkor sarkon fordulok, hazamegyek és képtelen vagyok bármit csinálni.

Címkék: a hét arca

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr461378748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

movienews 2009.09.16. 14:46:26

"egzotikus népek is fellelhetőek (ír, francia)."
Tia Carrera felmenői egzotikusak, de szerintem az ír és francia felmenők, főleg nem amerikában egzotikusak. Egyébként jó összefoglaló cikk!

RaulReal 2009.09.16. 22:17:35

Kihagytam az indián (Cherokee) származását. Thx.
süti beállítások módosítása