Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Úgy tűnik, néha a legnagyobb sztárok, a legismertebb, legszebb színésznők számára is betelik az a bizonyos pohár. Számos gyerekként ismertté váló ember lesz mentális beteg, mivel a hirtelen jött hírnevet nem könnyű feldolgozni. A filmvilág számos olyan, néha már-már bizarrnak nevezhető esetet vonultatott fel, mint például Rowan Atkinson (Mr. Bean), aki annak ellenére, hogy korunk egyik legnagyobb nevettetője, manapság kórházból-kórházba jár a különféle lelki bajaival. Nem rég napvilágot látott interjúi alapján Megan Foxot, Hollywood egyik legszebb üdvöskéjét sem kerülte el a média nyomása miatti letargia.

Michael Bay, azt hiszi ő a filmes világ Hitlere. Gonosz ember és szörnyű neki dolgozni...

Az ifjú színésznő a Wonderland című magazinnak adott interjújában adott hangot kétségbeesésének, miszerint attól tart, hogy skizofréniában szenved és példaképéhez, a szex-ikon Marilyn Monroe-hoz hasonlóan fiatalon meg fog halni, illetve Michal Bayről panaszkodott. Megan, elmondása szerint elolvasta már a példaképéről [Marilyn Monroe] íródott könyvek többségét és véleménye szerint mentális betegsége van. Továbbá elmondta, egyenesen retteg akkor, amikor ki kell állnia a nagyközönség elé, fél attól, hogy elbotlik, vagy elhányja magát. Kérdéses persze, hogy mi áll mindezek hátterében. A hírverés és a megbotránkoztatás, vagy tényleg problémái vannak korunk Marilyn Monroe-jának. Ha utóbbi eset áll fenn, azt hiszem nem a nyilvánosság elé kell tárni, inkább orvoshoz kellene fordulni vele. A színésznő nyilatkozott legújabb filmjével, a Jennifer's Body-val kapcsolatban is és elmondta, bizony szerte a világban akadnak flúgos nők, akik emberek tucatjainak okoznak rémálmokat. A beszélgetés mellett pedig majdnem egy tucatnyi fotót készítettek Meganról, a lap októberi számába. A kiszivárgott információk tehát csak fokozzák a színésznő lénye körüli vitákat, annyi azonban bizonyos, a Jennifer's Body című filmje után is rengeteg alkotásban láthatjuk majd, eltekintve attól, hogy valóban mentális beteg-e.

Ízelítő a fotózásról
 









 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr861357840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása