Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Joaquin Phoenix az egyelőre utolsó, 2008-as Két szerető (Two Lovers) című filmje után jelentette be, hogy visszavonul a színészettől és a jövőben hip-hop énekesként, illetve rapperként kívánja folytatni karrierjét. Eddig nem ért el nagy sikereket, hiszen csekély közönségét nem annyira zenei tehetsége, inkább kínos pálfordulása érdekli. A közvélemény előtt azóta sem ismert, hogy a korábban két Oscar-díjra is jelölt színész miért hozta meg ezt a döntést, hiszen színészi pályafutása ha nem is ívelt töretlenül felfelé, nem kerülték el a szerepajánlatok. Phoenix sógora, Casey Affleck, akinek karrierje éppen az elmúlt időszakban kezdett fellendülni, úgy döntött, hogy I'm Still Here címmel dokumentumfilmet forgat a hóbortos színész átlényegüléséről vagy éppen leépüléséről. Az azonban még nem teljesen egyértelmű, hogy a film mennyire csúszik át az áldokumentumfilm kategóriájába, egyesek pedig még azt sem tartják kizártnak, hogy az egész egy nagyívű átverés, avagy "hoax", ami mögött Affleck és Phoenix áll. A film első előzetesében a leginkább a Battlestar Galacticából ismert Edward James Olmos osztja meg gondolatait a lassan feledésbe merülő illetve a sajtóban már csak újdonsült különcségével szereplő színésszel. A 108 perces alkotás szeptember 10-én, limitált terjesztés keretein belül kerül a mozikba az Egyesült Államokban.



 


 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr532233252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bullshit béla 2010.08.19. 17:56:09

Several buyers said the film overflowed with Hollywood debauchery, including more male frontal nudity than you’d find in some gay porn films and a stomach-turning sequence in which someone feuding with Phoenix defecates on the actor while he’s asleep.

latimesblogs.latimes.com/movies/2010/05/joaquin-phoenix-documentary-even-buyers-arent-sure-if-its-a-prank.html

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.08.19. 18:21:24

ez tök jó ötlet

egyértelmű h áldoku

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.08.19. 18:22:29

de nem értem az indexcímlapot:

"Álmában leszarták Joaquin Phoenixet"

???

SzőröstalpúJeti 2010.08.19. 18:29:23

Alap hogy hoax volt az egész rap-karrier. Phoenix egyébként egy rettentő tehetséges arc, örülök hogy lassan vége lesz ennek a projectnek és visszamegy forgatni. Mellesleg ezt az áldoku-filmet is meg fogom nézni.

maedve13 2010.08.19. 18:43:29

Pár hónapja már kiderült hogy mindenkinek csak szerepet játszott.
Ez a blog is úgy járt, mint a sün a gyökérkefével :P

Ha valamiről írok, utánanézek előbb...

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2010.08.19. 19:10:25

@maedve13: Én hiszek neked, ha tudsz olyan forrást vagy interjút mutatni, ahol maga Phoenix vagy Affleck rántja le a leplet az átverésről. Mindkettőjük tagadja ezt. Amíg ilyen nincs, addig bármennyire is átlátszónak tűnik esetleg, ugyanúgy lehet valódi és hoax is.

GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.19. 19:12:55

ezek a veganek mar csak ilyen po'garpukkasztoak.
süti beállítások módosítása