Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Paramount és a Marvel közös sajtóközleményében napvilágot látott a legendás képregény, a Thor filmes adaptációjának részletes története. Eddig a szereplők kilétéről lehetett írni, de most, hogy minden karakter kapott színészt, megkezdődhetnek a forgatások, illetve egyéb munkálatokat. Chris Hemsworth alakítja Thort, Anthony Hopkins a főisten Odint formálja meg, míg Natalie Portman egy ifjú tudósnőt játszik el. Thor egyébként már 1962-ben tiszteletét tette képregényben a Marvel Journey into Mystery című képregénysorozatában. A harcias viking istenek világát és a modern földi éra keveredését azonban még alaposan ki kell böjtölnie az érdeklődőknek, hiszen a bemutatót csak 2011 májusára tervezik. Úgy látszik a görög mitológiás 2010-es év után 2011-ben a germán mitológia felé fogunk kacsintgatni. Ugrás után elolvasható a hivatalos, rövid leírása a történetnek.

A történet a jelen földi napokat és a korabeli Asgaard királyságot hidalja át. (Asgaard az ősi viking mitológiában az istenek vára, ahol minden istenségnek külön lakása volt) A történet központjában a dicsőséges Thor áll, az erős, ám arrogáns és önző harcos, akinek nemtörődöm, vakmerő akciói újra előidézik az ősi háborút. Thort lehajítja apja, Odin az emberek közé, arra ítélve, hogy közöttük éljen. Egy szép és fiataln tudós, Jane Foster mély hatást gyakorol Thorra, akinek a lány lesz végül az első szerelme. Míg a Földön van, Thor megtanulja mi teszi igazi hőssé, amikor világának legfélelmetesebb gonosza Asgaard rettegett seregét küldi a Föld elleni invázióba. A címszereplőt játszó Chris Hemsworthot a Star Trekben láthattuk Kirk kapitány apjaként, de a Pokoli Édenkertben is megfordult. Remélhetőleg a nagyszerű Anthony hopkins ezúttal jó filmhez adja a nevét, nem úgy, mint a Farkasember esetében.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr741824149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása