Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Zach Snyder a 300 és a Watchmen után kifújja magát, és kamerába fröcskölő vér és ropogva széttörő végtagok helyett animációs filmbe vágja a fejszéjét. Ezúttal Kathryn Lasky 15 darabból álló bestseller-sorozatából készít adaptációt, a Guardians of Ga'Hoole című könyvek alapján a Legend of the Guardians. A címet a Warner változtatta meg, hogy egyszerűbb legyen az embereknek. A film az első három könyvet dolgozza fel. A sorozat egy bölcs gyöngybagolycsaládról szól, akiknek gyermekét, Sorent elrabolja a St. Aegolious Akadémia, hogy árvaházba adja, ám ott leginkább agymosást hajtanak végre a gyerekeken, hogy aztán szembeszálljanak a békés Ga'Hoole bagolyklánnal, ahonnan Soren családja is származik. Az első előzetest az Alice elé ígérték a tengerentúl, mindenesetre on-line várható néhány napon belül. Addig is a továbbiakban megtekinthető az első néhány fotó, köszönhetően a USA Today magazinnak.

A könyvsorozat elsődleges olvasói táborának a fiatal felnőtteket célozta meg, hiszen például a könyv egyes részletei olyan második világháborús beszédeken alapulnak, mint például amit Winston Churchill mondott el. A film szinkronhangjai között olyan neveket találhatunk, mint Hugo Weaving, Sam Neill, vagy Helen Mirren.

Címkék: hírek animáció

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr101808260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása