Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Tudni véltük, hogy érkezik a Spiderman negyedik epizódja is hamarosan, azonban a készítők egy csapásra kettévágtak minden eddigi információt, amit a film kapcsán a nézőközönség számára kiszivárogtattak. A Sony pedig felvette a kesztyűt, így nagyjából mindenkit ki is rúgott, akinek köze volt az alkotáshoz, ez pedig azt jelenti, hogy teljes, azaz 100%-os reboot következik a szuperhősös film kapcsán. Az alkotás 2012-ben érkezik a mozik vásznaira, addig is alább elolvasható az rövid alapkoncepció, hogy mégis mire számíthatunk a megbukott produkció kapcsán, melyről Tobey Maguire is magabiztosan nyilatkozott, aztán mégse úgy sült el a próbálkozás, ahogy azt mindannyian vártuk.

A következő epizód még Peter Parker fiatalkorában veszi fel a fonalat, azaz amikor még Pókember egy hétköznapi lúzer, és nemhogy hálót nem tud eregetni, még Mary Jane is elérhetetlen műtárgynak tűnik számára. Ismét tanúi lehetünk majd Ben bácsi halálának, Zöld Manó feltűnésének, és a szuperhős szenvedéseinek is. Biztatóan hangzik az alapkoncepció, és általában ezek a reboot-ok is sikeresek szoktak lenni, így kíváncsian várjuk, mit is tudnak letenni az asztalra az újonnan jött filmes szakemberek. És az egyelőre anoním stáb.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr181671204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása