Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nemrég felröppent a hír, miszerint a Pókember 4 2011. május 6-ára tervezett bemutatóját elhalasztotta a stúdió, mivel jelen pillanatban az előkészületi munkálatok még csak a film forgatókönyvének véglegesítésénél tartanak, sőt maguk az alkotók is bizonytalanok, hogy miylen irányba vigyék tovább a szuperhős történetét. Mindeközben pedig bejelentették, hogy egy másik Marvel hősről készült filmadaptáció, a Thor május 5-én érkezik majd meg a mozikba. Tobey Maguire szerint azonban nem kell aggódnunk, és ha nem is május elején, de még 2011 folyamán a mozikba kerül a Pókember negyedik része is.

Macguire csütörtöki nyilatkozatában arra emlékeztetett, hogy egy film elkészítése hosszú folyamat, és bár az írók valóban lemaradásban vannak a forgatókönyvvel, de biztos benne, hogy amilyen hamar csak lehet, befejezik azt. Macguire annak ellenére, hogy korábban csak hónapokig tartó tárgyalások és alkudozás után volt hajlandó visszatérni a franchise esetleges jövőbeni filmjeihez, most úgy tűnik lelkes a karakterével szemben.

"Nemcsak, hogy konkrét ötleteim vannak a filmmel kapcsolatban, de ezek az ötletek már a forgatókönyv lapjaira kerültek és ott formálódnak tovább. Éppen ezen dolgozunk. Most kezd összeállni az egész." — fejtette ki Maguire. "Szerintem Peter karakterfejlődésének iránya nagyon érdekes, és izgalmas. Illeszkednie kell az eddigi történések menetébe, és megtartsa a kontinuitást, ugyanakkor tovább kell lépni, vagyis továbbfejlődni egy új irányba."

Korábban a Pókember-filmek rendezője, Sam Raimi azt nyilatkozta, hogy nem bánja, ha az új film csak később kerülhet a mozikba, mivel szeretné, hogy a forgatókönyv megfelelően kidolgozott legyen, mielőtt belevágnának a forgatásba. Nyilván azt is szívesen venné, ha kevésbé esne a stúdió befolyásának és sürgetésének. A Pókember 2007 máusában debütált harmadik részét erős kritikai támadások érték története miatt, ami az általános nézői reakcióra is rányomta a bélyegét.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr221658651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása