Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Még nyáron írtunk arról, hogy a Disney megpróbálja visszavarázsolni a mozikba a klasszikus, kézzel rajzolt animáció varázsát, amiben -lássuk be- koronázatlan királyok ők.  Megannyi elsöprő sikert arató rajzfilm után, mint például a Hófehérke, a Micimackó, a 101 kiskutya, vagy az Oroszlánkirály újra a hagyományos koncepciót kezdték követni. A hercegnő és a béka egy hamisítatlan zenés Disney-rajzfilm, ami megmutatja talán a mai apróbb gyermekeknek, hogy igen, ilyen is volt. A mi korunkban, amikor elvittek a szülők moziba, bizony szinte minden évre jutott egy Disney egész estés rajzfilm. A mostani animáció egy klasszikus történetet dolgoz fel a harmincas évekbeli jazz-korszakba helyezve azt. Ugrás után rövid történet, valamint orosz nyelvű poszterek.

New Orleans a dzsessz szülőhazája. Ebben a városban él Tiana, a tehetséges afroamerikai zenészlány, aki egy napon találkozik a békává varázsolt Naveen herceggel. A hagyományos história szerint, ha megcsókolja, visszaváltozik a fiú herceggé, ám itt fordtva sül el a dolog, és a lány lesz béka. Ezután együtt indulnak megoldást találni a helyzetre, miközben a gonosz, Naveent békává változtató Dr. Facilier is nehezíti a dolgukat. Megismerkednek a New Orleans mellékfolyóiban élő Louis-val, aki egy örök mókázó, és jazz-virtuóz alligátor, valamint Ray-jel, a fülig szerelmes szentjánosbogárral.

Most pedig következzenek az orosz nyelvű (karakter)poszterek! Princesza i ljáguska! Extra bónuszként a végére a Brazíliában látható portugál nyelvű promóposztert is láthatjátok.

 

Címkék: animáció hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr861573418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása