Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Dan Brown világszerte ismertté vált nagy sikerű és igen hírhedt könyvének, a Da Vinci-kódnak köszönhetően. Az ellentmondásos műből készült adaptációt néhány évvel ezelőtt köszönthettük a mozikban, azóta pedig már az Angyalok és Démonok című Langdon kalandot is láthattuk. Az író harmadik könyve a The Lost Symbol címet viseli és külföldön szeptember 15-én került a boltok polcaira.

A történet során ismét Robert Langdon, a rejtélyeket könnyedén megoldó kutató kalandjait követhetjük nyomon. A Where The Wild Things Are című remek film premierjekor sikerült az MTV News stábjának mikrofonvégre kapni Tom Hankset, akit arról faggattak, vajon olvasta-e már Brown legújabb művét. A híres színész nyilatkozata szerint letehetetlen olvasmány a The Lost Symbol, továbbá hozzátette, ha a Columbia Pictures újabb adaptációra szánja el magát, örömmel fogadná, ha ismét felkérnék a zseniális Langdon professzor szerepére.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr371453977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása