Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Körülbelül egy hónapja láthattuk a The Expendables kamerával felvett előzetesét, melyet néhány lelkes rajongólelkű vett fel a Velencei Filmfesztiválon. Most végre jó minőségben láthatjuk a bő három perces (!) előzetesét a jövő augusztusban bemutatásra kerülő golyószórásban magas átlagot hozó alkotásnak. A Dél-Amerikában játszódó akciófilm nem kevés neves színészt halmoz fel, a Rambo után újra filmet forgató főszereplő Sylvester Stallone mellett sem. Sztori, parádés szereplők és előzetes alant.

Szóval rocky-rambo Stallone kis zsoldoscsapatát elküldik a Föld legsötétebb bugyrába, a spanyol ajkú Dél-Amerikába, hogy tegyen rendet, és ugyan állítsák már meg a helyi kegyetlen, gonosz kemény legény diktátort. Nem is a történet a lényeg talán, hanem a szereplőgárda, no meg persze akciófilmről lévén szó, a látvány. Utóbbival nem lesz gond vélhetően, de előbbivel sem. Stallone nagy visszatérésében támogató kezeket nyújt az Oscar-jelölt Mickey Rourke, aki szőke pankrátor bártöltelékből őszhajú isten tudja milyen bártöltelékké alakul. Lesz Jet Li, aki lábbal is képes bármikor nagyot ütni, aztán Eric Roberts, aki még mindig bizalomgerjesztő, Jason Statham, a brit kriminalisztikai filmek kihagyhatatlan alakja, és Stockholm amerikanizálódott vikingje, Isten svéd ostora, Dolph Lundgren. A filmben feltűnik még persze Bruce Willis is, egyik kedvencünkről, Danny Trejo-ról nem is beszélve... És akkor íme az előzetes:



 

Címkék: trailer hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr281448806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2009.10.23. 02:15:09

ez nagyon zsé kategória így ránézésre.
süti beállítások módosítása