Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Előzetes dömping

 2009.09.17. 17:46 | RaulReal | 3 komment

Szinte ugyanabban az időben debültált három, a nagyközönség által igen csak várt szuperprodukció trailere is. Az első áldozat a nem olyan régen emlegetett, friss poszterrel rendelkező Paranormal Activity, melynek története szerint Katie és Micah gondtalanul élvezik életük minden egyes napját, az ígéretes jövő azonban egy csapásra szétfoszlik, ugyanis bizarr dolgok kezdenek velük történni, kalandjaikat pedig egy kamera segítségével rögzítik. A Cloverfield-hatás újabb képviselőjének tűnik a film, mely szeptember 25-én kerül először a közönség elé.
 


 

A második áldozat a From Paris with Love, mely a kémfilmek legújabb darabja lesz, a főszerepekben pedig olyan gigászokat találhatunk, mint John Travolta, vagy Jonathan Rhys Meyers. A hősökre nem kisebb feladat vár, mint hogy megakadályozzanak egy terroristák általi fenyegetést a francia fővárosban. A Taken sikerére gondolva biztosak lehetünk abban, hogy egy rendkívül akciódús alkotásnak lehetünk majd részesei 2010 első felében.
 


 

Végül, de nem utolsó sorban pedig, hogy a filmezés egyik legfontosabb műfaja se maradjon ki a sorból, meg kell említenünk az I Hope They Serve Beer in Hell című vígjátékot is, azonban a film bemutatását első kézből, a főszereplőtől kell hallanunk, hogy száz százalékig tisztában legyünk vele, mivel is van dolgunk.
"A nevem Tucker Max és egy szemétláda vagyok, akit lehetetlen megakadályozni, hogy elérje a célját. Hogy miben vagyok a legjobb? Rendkívüli módon tudom elhárítani magamról a felelősséget, zseniálisan be tudom égetni a pózereket, szabadidőmben pedig annyi nővel fekszek le és annyi embert bántok meg, ahányat csak tudok. Józan sosem vagyok, a társadalom normáit pedig természetesen elvetem. Mégis mivel szolgálhatok a világnak? Megosztom veletek a kalandjaimat és felkínálom a lehetőséget arra, hogy megtanítsalak titeket élni. Ha tehát szembekerültök a kérdéssel, vajon mit tenne John Tucker, ne hezitáljatok, tegyétek a dolgotokat. Nos, ez vagyok én. Dióhéjban." A rendkívül ígéretes feelgoodnak tűnő alkotás szeptember 25-én kopogtat majd be az amerikai mozik ablakán.
 



 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr501388816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turisas · http://alfaomega.blog.hu 2009.09.17. 18:03:27

A Paranormal Activity előzetese egy hatalmas lopás. A spanyol [REC] készítői már két éve kitalálták a moziba helyezett éjjellátó kamerákkal való közönségfilmezést. Egyébként ettől még maga a film lehet jó persze.

RaulReal 2009.09.17. 18:06:12

A REC nagyon jó film.
süti beállítások módosítása