Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Michael Jackson a zene és pop-történet egyik legnagyobb alakja volt, aki habár megkérdőjelezhető karakterrel rendelkezett, illetve plasztikai beavatkozásaival vált az utóbbi időkben hírhedtté, a kultúrában betöltött szerepe letagadhatatlan. Ennek megfelelően a Sony elkészít egy dokumentumfilmet, Michael Jackson's This Is It címmel, mely október végén kerül majd, limitált időben a mozikba. A premier várható dátuma 28-a.

Minden bizonnyal óriási ajándék ez a rajongók számára, akik több millióan siratták kedvencüket, ugyanis a film egyfajta koncertcsokor lesz, melyben Jackson legnagyobb pillanatait láthatjuk ismét megelevenedni. A Kenny Ortega által rendezett darabban betekintést nyerhetünk majd a legnagyobb koncertek mögött rejtőző temérdek munkába és ráeszmélhetünk, bizony bármennyire is volt sikeres az énekes, neki is meg kellett dolgoznia az eredményeiért.
 



 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr1001381314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása