Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Wall Street Journal információi szerint a világ egyik legnagyobb videómegosztó portálja tárgyalásokat folytat néhány vezető stúdióval, azt remélve, hogy sikerül elérniük híres filmek online megosztását. Ezzel nyilvánvalóan a fizetős szekció szolgáltatásait próbálják bővíteni, mégis előrelépést jelenthet a filmkedvelők számára. A Youtube kapcsolatban áll a Lions Gate-el, az MGM-el, a Sony-val és a Warner Brothers-zel. A tervek szerint a filmek már azon a napon elérhetőek lesznek, amikor azok a Blu-Ray és a DVD adathordozókon megjelennek.

A találgatások még folynak, egyes vélemények szerint a filmek némi reklám fejében ingyenesen megtekinthetőek lesznek, mások szerint viszont, akár egy online tékában ki kell majd kölcsönöznünk az alkotásokat. A bérleti díj 3,99 dollár körül fog mozogni. Néhány részlet tehát nem teljesen tiszta, mint ahogy az sem, vajon letölthetjük majd a kiválasztott filmeket, vagy csupán a böngészőben tekinthetjük meg azokat. Nem újdonság ez a Youtube-on, azonban eddig csak régebbi, kevésbé hype-olt filmeket nézhettünk meg. Erre példákat itt találhatunk. Azonban, ha a linkre kattintunk, láthatjuk, kicsiny országunkban a filmek licensz-jogok miatt nem elérhetőek. Kérdéses tehát, ha a videómegosztó bevezeti ezeket az újításokat, nekünk, itt Kelet-Közép-Európában lesz-e belőle valami hasznunk?
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr701359741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása