Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Megérkezett a novemberben a mozikban debütáló új Clooney-film, a The Men Who Stare at Goats trailere. A történet szerint a riporter Bob Wilton (Ewan McGregor) élete nagy sztoriját keresve talál rá Lyn Cassady-re (Geroge Clooney), egy titkos amerikai csoport tagjára. Afféle Jedi-rendről beszélünk, akik falakon mennek át, kecskéket ölnek a tekintetükkel, felhőket tüntetnek el a puszta akaratukkal.

Látványos elmetrükkökre, ép eszüket vesztett pszicho-katonákra, illetve jó adag nevetésre számíthatunk ebben a morbid vígjátékban.  Amikor pedig a kutatóprogram feje, Bill Django (Jeff Bridges) eltűnik, Cassady elhatározza, hogy megtalálja őt. A filmben Kevin Spacey is feltűnik majd. A film igaz történet alapján készült.
 


 


 

Címkék: humor trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr731343457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csakén (törölt) 2009.08.28. 18:27:46

Már az előzetesen is jókat röhögtem,ez egy jó film lesz szerintem.
A színészgárda ígéretes.
süti beállítások módosítása