Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Két olyan film is az idei, szeptember 10-ével megnyíló Torontói Filmfesztiválon debütál először, amelynek George Clooney a főszereplője. Az egyik Jason Reitman (Juno) rendező Up in the Air-je, a másik pedig Grant Heslov filmje, a The Men Who Stare at Goats, vagyis „A férfiak, akik kecskéket bámulnak”. Utóbbiból érkezett most egy kép, amin Clooney egy kecskét próbál megölni a tekintetével. Ugyan egyik filmnek sincsen még előzetese, de nagy vonalakban mindkettő történetét megismerhetjük.

Az Up in the Air („A levegőben”) című filmben Clooney egy Ryan Bingham nevű üzletembert alakít, aki gyakori utazóként már majdnem 5 millió mérföldet tett meg repülővel, amikor a cége úgy dönt, hogy visszafogja az utazásra szánt kiadásokat. Ezzel nem csak a kitűzött célja veszne oda, de így nem láthatná többet gyakori útitársát (Vera Farmiga), akin közös repüléseik alkalmával akadt meg a szeme.

A The Men Who Stare at Goats egy igaz történet alapján készülő morbid vígjáték. A riporter Bob Wilton (Ewan McGregor) újabb nagy sztoriját keresi, amikor rátalál Lyn Cassady-re (Geroge Clooney), egy rejtélyes figurára, aki azt állítja, hogy egy titkos amerikai kísérleti csoport tagja. Az új zászlóalj megváltoztatja az eddigi hadviselés módszereit. A „Harcos Szerzetesek” olyan különleges pszichés képességekkel rendelkeznek, amikkel olvasni tudnak az ellenség gondolataiban, vastag falakon hatolnak át, és akár egy kecskét is képesek megölni pusztán a tekintetükkel. Amikor a kutatóprogram feje, Bill Django (Jeff Bridges) eltűnik, Cassady küldetésévé válik, hogy megtalálja őt. A filmben Kevin Spacey is feltűnik majd.
 

Címkék: hírek humor

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr431313119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása