Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A szépséges színésznő ismét egy vígjátékkal örvendezteti meg a nagyérdeműt. Pontosabban az Extract című filmről van szó, mely Amerikában szeptember 4-én teszi majd tiszteletét a mozikban. A történet szerint Joel (Jason Bateman), a virág-kivonatokkal foglalkozó cég feje fölött kezdenek összecsapni a hullámok. Nem elég, hogy kezd elhidegülni nejétől (Kristen Wiig), szembe kell néznie kicsinyes munkatársaival, legjobb barátjával, Dean-nel (Ben Affleck), illetve a frissen felvett dögös kolléganőjével (Cindy), akit Mila Kunis alakít.

Így igazi sztárprodukcióra számíthat az, aki majd a film magyar premierjére is jegyet vált. Erre pedig Mila egzotikus egyénisége lehet mindenki számára a garancia, ugyanis a Forgetting Sarah Marshall sztárja szokásához híven mindig képes megcsillogtatni elbűvölő karakterét. Mivel pedig vígjátékról van szó, a poénokról minden bizonnyal a film másik gigásza, Ben Affleck volt gondoskodni. A jó történet és a remek színészek már adottak, kérdés azonban, hogy a film rendezője (Mike Judge) mennyire lesz képes élni a felkínált lehetőséggel.
 

 

TV-reklámok

 

 

 

 

Poszterek

 



 

Címkék: humor trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr121309778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása