Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Disney Animation közétett néhány koncepció képet a Rapunzel című film látványvilágáról. A mesefilm, ami 2010 karácsonyán érkezik a mozikba az animációs műhely megpróbálja elegyíteni a klasszikus Disney-stílust a háromdimenziós számítógépes animációval. A vizuális megjelenést az alkotás eredeti rendezője, Glen Keane dolgozta ki, amely kézzel rajzolt hatást kölcsönöz majd a filmnek, de emelett a képeknek mélységük is lesz.

Rapunzel logó

Keane-től Byron Howard és Nathan Grenoa, a Bolt társrendezője és egyik írója vették át a stafétabotot. A céljuk az, hogy a film látványvilága francia rokokó kori festő, Jean-Honore Fragonard "The Swing" című képéhez hasonlítson. Az ígérik, hogy a Rapunzel egy csodálatos és látványos fantáziavilágba kalauzol el bennünket, amelyből természetesen nem hiányozhat az égbe törő torony, a gonosz boszorkány, a daliás hős és persze a titokzatos lány a hosszú szőke copfokkal. A híreszelések szerint a szereplőknek mások mellett David Schwimmer, Matthew Gray Gubler, Kristin Chenoweth és Dan Fogle kölcsönzik majd hangjukat. A Disney az idei év végén egyébként a valóban hagyományos kétdimenziós animációhoz is visszatér A hercegnő és a béka történetével.










 

Címkék: animáció hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr231279470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.07.31. 14:54:29

Szép vázlatok.
De mondjuk az eredeti hangokból mi itthon úgyse fogunk hallani semmit, mivel szinkronosan adják majd a mozik.

Picsasereghajtó 2009.07.31. 15:32:04

@koimbra: Az én kedvenc svéd mozim (The Pirate Bay) eredeti szinkronnal adja HD minőségben :)

Void Bunkoid 2009.07.31. 16:06:55

na megint megy má' az anglomán fanyalgás a szinkron miatt :P

akkor is lelkesen propagáljátok majd az eredeti nyelvet, amikor majd minden cuccra CSAK kínai szöveg lesz nyomtatva, és mégcsak jamada dévédéjátékos-szintű gépifordított user manual sem lesz róla :P

Void Bunkoid 2009.07.31. 16:08:29

a pirate bay pedig a világ egyik legnagyobb, és legváltozatosabb trójai/vírusgyűjteménye. De ha ennyire szereted, hogy a kapott spamek száma 200-zal emelkedik naponta, akkor nosza, tölts :)

   2009.07.31. 16:52:01

@Void Bunkoid:
Esetleg akkor majd megtanulunk kínaiul?
süti beállítások módosítása