Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Hollywood egyik nagy problémája, hogy mindenre lecsapnak, ami jó, és megpróbálják az önmaguk ízlése szerint formálni. Ha van egy sikeres film a világ egy másik pontján, akkor kegyetlenül lecsapnak rá, és az esetek többségében belerondítanak a maguk ízlésvilága szerint. A Let the Right One in, avagy a szerző John Ajvide Lindqvist ékes anyanyelvén Låt den rätte komma in gyűszűnyi szerkesztőségünk egyik nagy kedvence volt, és ráadásul az Alfától omegiáig blog legelső filmes kritikája is. Úgy tűnik a jenkik nem kímélik ezt a filmet sem, hiszen konkrét dolgok láttak napvilágot a tengerentúlon az amerikai verzióval kapcsolatban.

Amit régóta tudni lehet, az az, hogy igen, lesz amerikai verzió, méghozzá a Cloverfield rendezője, Matt Reeves dirigálja majd a munkálatokat. Most több részletre is fény derült a Los Angeles Timesban a rendezővel készített interjú kapcsán. A film hivatalos címe Let me in lesz, ami a könyv eredeti angol címe. A svéd eredeti Stockholm csendes külvárosi részén játszódik, Blackebergben, ám az amerikanizált verzió Colorado hóborította hegyeiben. Reeves Avy Kaufmant szerződtette castingolni, akitől azt várja, hogy megtalálja a tökéletes 12 éves párost. Kaufmannak van rutinja a gyermektehetségek kiszúrásában, hiszen ő találta Haley Joel Osmant a Hatodik érzékbe többek között. Reeves ennek kapcsán megnyugtatta az eredeti történet kedvelőit, hogy nem lesznek idősebb karakterek a Twilight-mánia hatására. A bemutatás dátumát illetően még elég nagy a köd, az eredeti 2010 január 15-i bemutatót 2010 őszére tolták el.

Mi pedig bízunk benne, hogy Reeves nem cseszi el ezt a remek skandináv alkotást, és egy legalább nézhető és közepesen élvezhető filmet csinál "odaát".

Címkék: hírek horror hamarosan let me in

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr731217147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.07.01. 00:22:36

Nem tudják nem elcseszni. Kizárt.
süti beállítások módosítása