Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Elkezdődött az Inception forgatása Tokióban. Christopher Nolan következő filmje egy napjainkban játszódó sci-fi thriller, amelynek történetéről csak annyit tudni, hogy az "elme berkei között" zajlik. A hírek szerint Nolan a műfajhoz képest szokatlanul magas, 150 millió dollár feletti költségvetéssel gazdálkodhat. Igaz maga a színészgárda is kiteheti a költségek nagy részét, hiszen a főszereplő Leonardo DiCaprio mellett Ken Watanabe, Cillian Murphy, James Gordon-Lewitt és Ellen Page is feltűnnek, valamint egy kis szerep erejéig Michael Caine is látható lesz.

Az Inception a 2007-es A tökéletes trükk (The Prestige) után a második olyan alkotás, amit a rendező két Batman-film között valósít meg, legalábbis ha a terveknek megfelelően az ő irányítása alatt készül majd el A sötét lovag folytatása. A Warner Brothers stúdió valószínűleg mindent megtesz majd annak érdekében, hogy ezt biztosítsa, hiszen erre utal az is, hogy mostani filmjének a szoksásonál nagyobb költségvetést biztosítottak.

A film nem csupán Tokióban forog, a japán főváros csupán a munkálatok első állomása. Ezután még Los Angelesben, Londonban, Párizsban, a marokkói Tangerben és a kanadai Calgary-ban is vesznek fel jeleneteket. Az Inception a tervek szerint 2010. július 16-án kerül a mozikba.
 

Címkék: hírek inception

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr971198732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása