Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Gőzerővel készül a tavaly sikert arató könyvadaptáció, a Twilight folytatása. A második rész, teljes címén a The Twilight Saga: New Moon már november 20-án a mozikban lesz. Most, a félmeztelen indián vérfarkasok után kikerült az első értelmes poszter, egyben a film első igazi teaser posztere. Az Enterntainment Tonight pedig egy sokkoló titkokat leleplező összeállítást mutatott be nemrég.



 

A nem túl kifejező plakátot korábban egy olyan kép előzte meg, amin félmeztelenül, nem túl fenyegető tekintettel ácsorognak a film vérfarkas mellékszereplői. A továbbiakban pedig az Enterntainment Tonight műsorából  derül fény az új filmmel kapcsolatos néhány exkluzív titokra, így mindenképpen érdemes megnézni.


 

Foglaljuk össze, mit is tudtunk meg, hiszen a most leleplezett tények mindegyike óriási jelentőséggel bírhat a New Moonra nézve:

  • Bella rémálmában, amit utólag költöttek hozzá a történethez, Edward megmutatja a "démoni", rossz oldalát, és mindenki rettegni fog tőle — remélhetőleg.
  • Jacob, az indián vérfarkas, Bella új második számú szerelme motorozik a filmben.
  • Csodálatos vizuális effektusok segítségével Edward nem csak skizoid hangként van jelen Bella életében, de a Jedi-tant elsajátítva szellemszerű alakban is megjelenik számára.
  • Robert Pattinson ezúttal semmilyen dallal vagy zenei produkcióval sem készül a filmhez. Nyilván sokan lesznek, akik ennek örülni fognak.
  • A legjelentősebb, és a filmet leginkább befolyásoló titok, hogy Kristen Stewart és Robert pattinson csak barátok, mármint persze csak a való életben, nyugtat meg mindenkit elmésen Pattinson.

 

Címkék: hírek twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr861131830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása