Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Korábban már láthattunk három rövid jelenetet az alig több, mint egy hét múlva mozikba kerültő Star Trekből. A legújabb és egyben forradalmi Star Trek filmből, amellyel J.J. Abrams próbálja meg feltámasztani a kihunyófélben lévő franchise-t. Most ismét három új jelenet bukkant fel, valamint egy kulisszák mögötti video Abrams rendezői tevékenységéről. A jelenetek mennyisége és jellege már erősen átlépheti a spoileresség határát, így csak az nézze meg őket, aki nem akarja csökkenteni a film cselekményéből kibontakozó meglepetések számát.

Jelenetek a filmből

A legutóbbi trailerben is láthattunk részleteket ebből a jelenetből, amiben Christopher Pike kapitány megpróbálja meggyőzni az összevert Kirköt, hogy lépjen be a Csillagflottába.


 

Egy másik jelenet, amely a titokzatos romulán Nero hajóján játszódik. A U.S.S. Kelvin kapitánya kérdőre vonja a csendes Nero-t, miközben rá kell jönnie, hogy valójában ő van kihallgatáson.


 

A harmadik jelenet, ami szintén ismerős a korábbi előzetesekből és TV-spotokból. Kirk, Sulu és egy harmadik flotta tag ejtőernyős ugrásra készülnek, hogy lejussanak a romulánok fúró platformjára.


 

J.J. Abrams rendez

 

 

Címkék: star trek trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr111091273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OftF 2009.05.05. 23:35:40

A második video ugyanaz, mint az első.

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.05.05. 23:42:41

@OftF: Valóban. Köszönöm a visszajelzést, már a megfelelő video van ott.

OftF 2009.05.06. 10:37:49

köszi! :-)
tetszik a blog, betesszük a kedvencekbe ;-)
süti beállítások módosítása