Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Három részlet látott napvilágot a nálunk május 7-én debütáló Star Trekből. A film világpremierjét tegnap tartották meg a texasi Austinban és a Sydney-i Operaházban. A videók szerencsére komolyabb történeti elemeket nem lőnek le, viszont arra utalnak, hogy a színészek a régi szereplőket új köntösben, de hitelesen adják vissza.

Kirk Uhurával beszélget egy bárban. Persze nem kell sok hozzá, hogy Kirk hamar bajban találja magát, hiszen nem csak aktívan keresi, de az passzív módon is rátalál:

 

Dr. McCoy fé la repüléstől, mivel pontosan tudja milyen következményekkel járhat akár a legkisebb baleset is az űrben. Kar Urlban úgy tűnik hitelesen adja vissza a régi "Bones-t":

 

Kirk és Scotty érkeznek meg az Enterprise hídjára csapzottan, és ezek szerint váratlanul. A logikus magyarázatot követelő Spockot Kirk nem veszi túl komolyan:

 

Címkék: hírek star trek hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr21055599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása