Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Fox stúdiónál biztosan örülnének ha kiderülne, hogy csak április elsejei tréfa, miszerint az X-Men Origins: Wolverine című filmjük, aminek csak május legelején esedékes a bemutatója, kiszivárgott az internetre. Az X-Men trilógia szereplőinek előéletét bemutató film munkakópiája máris szétterjedt a torrent trackereknek köszönhetően, így szinte esélytelen, hogy teljesen gátat szabjanak neki. Persze kérdés, hogy mennyire rombolja a film bevételi esélyeit, vagy akár éppen hogy növeli az érdeklődést.

A film ezen változatából még hiányzik néhány, megközelítőleg 10-15 percnyi jelenet és a vizuális effektusok sem mindenhol készek. Néhányan már meg is írták a korai kritikáikat és minden bizonnyal még sokan fogják megtenni a film tényleges mozis bemutatója előtt. Az első reakciók ráadásul nem túl jók, persze kérdés, hogy ez mennyire írható a kikerült filmváltozat befejezetlenségének számlájára.

Címkék: hírek wolverine

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr451039475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása