Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Warner Brothers stúdió egy szűkszavú sajtóközlemény keretében bejelentette, hogy Christopher Nolan Batman-trilógiájának harmadik része, négy évvel a 2008-ban bemutatott A sötét lovag után, 2012. július 20-án kerül a mozikba. A filmnek, amiről Nolan korábban úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen a trilógia záródarabja lesz, még nincsen címe, ugyanakkor az biztossá vált, hogy nemcsak Christian Bale tér vissza Batman szerepében, de Christopher Nolan is újra a rendezői székbe ül.

A forgatás megkezdésének dátuma még bizonytalan, hiszen a Nolan és testvére, Jonathan által megírandó forgatókönyv sem készült még el, jelenleg az alaptörténet és koncepció véglegesítésén dolgoznak. Így még arról sincs hír, hogy Batman ezúttal milyen belső vagy külső ellenségekkel néz majd szembe, és hogy valamilyen formában visszatér-e Joker karaktere.

A két év múlva beköszönő nyár már most is zsúfolt a képregény-adaptációkkal és folytatásokkal. 2012. május 4-én debütál a The Avengers, amelyben Vasember, Hulk és Amerika Kapitány fognak össze, a korábbi filmekkel való kontinuitást is figyelembe véve. Május 25-én a Torpedó játék által ihletett Battleship kerül az amerikai mozikba, és június 29-én érkezik meg az újragondolt Star Trek folytatása. 2012 nyarán még egy jelentős képregényhős is új filmet kap. A Pókembert ismét gimnáziumi éveitől bemutató újrafeldolgozás július 3-án debütál, de akkor sem veszélyezteti komolyabban a Batman-film, ha éppenséggel kiemelkedő sikernek bizonyulna.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr361968146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása