Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Alig három nap múlva kezdik vetíteni a világ mozijai a Transformers: Revenge of The Fallent. Addig is megnézhetjük a legutolsó mozis trailer kicsit módosított változatát, valamint a sokadik egyperces jelenet a filmből, ami egyúttal figyelmeztet a konyhagépek veszélyeire.

Címkék: trailer transformers

A G.I. Joe: The Rise of Cobra augusztus 7-én kerül a mozikba. Az újabb előzetes a felszerelésre és a humorra koncentrál. Látszólag a szegről-végről hasonló gyökerű Transformers útját szeretnék követni, de ez az amerikai szuperkatonáknak egyáltalán nem biztos, hogy jól fog állni.

Címkék: trailer g.i. joe

Elkezdődött az Inception forgatása Tokióban. Christopher Nolan következő filmje egy napjainkban játszódó sci-fi thriller, amelynek történetéről csak annyit tudni, hogy az "elme berkei között" zajlik. A hírek szerint Nolan a műfajhoz képest szokatlanul magas, 150 millió dollár feletti költségvetéssel gazdálkodhat. Igaz maga a színészgárda is kiteheti a költségek nagy részét, hiszen a főszereplő Leonardo DiCaprio mellett Ken Watanabe, Cillian Murphy, James Gordon-Lewitt és Ellen Page is feltűnnek, valamint egy kis szerep erejéig Michael Caine is látható lesz.

Címkék: hírek inception

Kijött két karakterposzter a karácsonykor mozikba kerülő új Sherlock Holmes filmhez, amelyben Guy Ritchie sajátos stílusában mutatja be a viktoriánus kor nagy nyomozóját és annak hű társát. Robert Downey Jr. elől nincs menekvés, és ez nyilván nem csak az ármánykodó bűnözőkre vonatkozik, hanem Rachel McAdams-re is. Jude Law Dr. John Watsonként már szerényebb, ő csak egy szuronnyal jelzi, hogy ahol ő jár, a bűnözők megfizetnek a tetteikért.

Címkék: sherlock holmes

Felbukkant néhány új kép a Transformers: Revenge of the Fallenből, amely jövő szerdán indul útjára a világ mozijaiban. Az egyik képen az új film robot ikreit láthatjuk. Skids és Mudflap egy-egy Chevrolet kisautóként, autobot színekben élik mindennapjaikat a Földön. A kis mókamesterek megjelenése Quasimodo és Tapsi Hapsi keresztezésére emlékeztet.

Címkék: transformers

Zombieland előzetes

 2009.06.19. 16:29 | Turisas | 1 komment

Tegnap került ki a világhálóra a Woody Harrelson nevével fémjelzett vadonat új állatság, a Zombieland. A film kategóriájában olyan nagyságok közé próbálkozhat majd beférni, mint a Hullajó, a Shaun of the Dead, vagy akár az új kedvenc Død Snø (Dead Snow) norvég nácizombi mayhem. Amit a filmről tudni kell: két különböző alkatú és természetű született túlélő él a zombik által anarchizált káoszban. Jesse Eisenberg a tökéletes menekülő, mindentől fél, éppen ezért pofátlanul óvatos. Woody Harrelson meg a tökös helyi bikacsöke, aki semmitől nem fél, és nekimegy mindennek. Nos ez a két ember találkozik össze ebben a felbolydult világban, és megduplázzák erejüket két csajjal, név szerint Emma Stone-nal és Abigail Breslinnel. A trailer alapján garantált a röhögés, ráadásul Bill Murray is felbukkan a filmben, mint zombi! Az előzetes a tovább után tekinthető meg.

Címkék: trailer hamarosan zombi

Tahaan

 2009.06.19. 12:00 | Turisas | Írj kommentet

A magyar Titanic Fesztivált is megjárt indiai film, a Tahaan címszereplője egy kisfiú, aki kétségbeesetten próbálja visszaszerezni elkobzott szamarát, Birbalt, és eközben különböző emberekkel találkozik a vásárostól kezdve a katonákig. A háborútól megviselt Kashmíri- völgy napi küzdelmében megfáradt emberek bemutatása Santosh Sivan rendező által a maga természetes valójában. A Tahaan egy kedvesen egyszerű film a barátságról, kitartásról és az emberi természetről. Rövid elemzés a továbbiakban.

Címkék: kritika india

Megérkezett Roland Emmerich új katasztrófafilmjének előzetese. Ezúttal magát a klasszikus "világvége" rémképet láthatjuk kibontakozni a 2012 című filmben, ami a maják ősi naptára szerint ebben az évben következik be. Az események hevében John Cusack próbálja családját biztonságba vezetni. Remélhetőleg ezúttal tényleg teljesen vége lesz a világnak és optimizmust csak az esetleges szolid újrakezdés lehetőségében láthatunk. A film világpremier keretében november 12-én érkezik a mozikba.

Címkék: trailer 2012

Június elsején a Ubisoft és James Cameron közösen mutatta be az E3 konferencia keretében az Avatarhoz kapcsolódó játékot, amit egyedülálló együttműködés keretében, a filmmel párhuzamosan fejlesztett az Ubisoft csapata. Igaz a nagyközönség még nem láthatta a játékot akcióban, viszont szemünk elé tártak négy képet. Most három új kép bukkant fel.

Címkék: avatar

A számos TV-reklám mellett komplett jelenetek is felbukkannak a Transformers egy hét múlva érkező folytatásából. A múltkori sivatagi menekülés után, most ismét az álcák bonyolítják meg az emberek életét. Az első jelenetben a kommandó csapat kénytelen szembesülni Devastator egy kis részével, nem sejtve mi vár rájuk még később. A másodikban Samet, Mikaelát és újdonsült barátjukat autójukkal együtt kapja el a bosszúszomjas álca.

Címkék: trailer transformers

A Terminátor széria folytatásához hasonlóan a június 24-én nyitó Transformers: Revenge of the Fallen is bővelkedik különböző TV-reklámokban. Michael Bay korábban azt ígérte, hogy a leglátványosabb akciókat nem mutatják meg előre. Úgy tűnik ehhez tartják is magukat, mivel az újabb öt TV-spot nem sok újdonságot tartalmaz.

Címkék: trailer transformers

Június elejének kisebb hírdömpingje után, újra csend veszi körül James Cameron Avatarját, pedig a december végi bemutató egyre csak közeleg. Április elején napvilágra kerültek, hogy milyen a filmhez kapcsolódó könyvek jelennek majd meg az év végén, most azonban az Avatar 2010-es falinaptár került fel az internetes áruházak kínálatába. Ez azért érdekes, mert ennek megjelenési idejét az Amazon például július 15-re teszi. Habár ez elég valószínűtlen időpont, két másik áruház adatlapja szerint, itt és itt, a naptár augusztus 26-tól lesz elérhető. Mit is jelenthet mindez?

Címkék: avatar

A reggeli információéhség csillapítása közben találtam a Slashfilm nevű blogon az alábbi gyöngyszemet. Egy kreatív banda feltette a "jútyúbra" művüket, ami nem más, mint a Jurassic Park trilógia dinoszauruszainak újraszinkronizálása. A video nem áll másból, mint idétlen, idegbeteg "hejj" kiáltásokból, ám mégis valahogy kifejezetten vicces. Na és akkor a fenséges Tyrannosaurus Rex odaslattyog a Hudson-öböl partjára, mély levegőt vesz, kitátja száját, és:

HEJJJJ!!!!

 

Címkék: humor

Az év huszonnegyedik hétvégéje nem a frissen debütáló filmeknek kedvezett. Denzel Washington és John Travolta akció-thriller remake-je, a The Taking of Pelham 1 2 3 (Hajsza a föld alatt) csak a harmadik helyen nyitott, 23,4 millió dolláros hétvégi bevétellel. Ez átlagos eredménynek számít Denzel Washington hasonló műfajú filmjeinek tükrében. A Pelham nézői között valamivel többségben voltak a férfiak, és magas a 30 év feletti mozilátogatók aránya, ők 62%-ot tettek ki. A hétvége igazi nyertesei azonban ismét a másnaposok voltak, aminek Eddie Murphy nem örülhet.

Címkék: box office

süti beállítások módosítása