Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Június elsején a Ubisoft és James Cameron közösen mutatta be az E3 konferencia keretében az Avatarhoz kapcsolódó játékot, amit egyedülálló együttműködés keretében, a filmmel párhuzamosan fejlesztett az Ubisoft csapata. Igaz a nagyközönség még nem láthatta a játékot akcióban, viszont szemünk elé tártak négy képet. Most három új kép bukkant fel.

A képek a Pandora bolygó élővilágának újabb részleteit tárják fel előttünk, ami részben furcsán ismerős mégis egészen idegen. A dzsungel igazi különlegességét azonban a biolumineszcencia fogja adni, ami az mindenütt pislákoló fényekkel szivárvánnyá varázsolja a bolygó éjszakáit. A játék grafikája impozánsnak tűnik, de lehetőségeinek gátat szabnak a különböző játékplatformok hardver korlátai. Ennek megfelelően nem szabad elfelejteni, hogy ezzel valamelyest ellentétben, a kész filmmel Cameron célja a lehető legtökéletesebb fotorealisztikusság elérése.








Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr641194049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása