Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Június elejének kisebb hírdömpingje után, újra csend veszi körül James Cameron Avatarját, pedig a december végi bemutató egyre csak közeleg. Április elején napvilágra kerültek, hogy milyen a filmhez kapcsolódó könyvek jelennek majd meg az év végén, most azonban az Avatar 2010-es falinaptár került fel az internetes áruházak kínálatába. Ez azért érdekes, mert ennek megjelenési idejét az Amazon például július 15-re teszi. Habár ez elég valószínűtlen időpont, két másik áruház adatlapja szerint, itt és itt, a naptár augusztus 26-tól lesz elérhető. Mit is jelenthet mindez?

A naptár természetesen jellege miatt minimum tizenkét színes képet fog tartalmazni, feltehetőleg főleg, vagy teljes egészében képkockákat a film elkészült jeleneteiből. Az is elég valószínű, hogy a filmbéli na'vik is láthatóak lesznek néhány képen, akiknek kinézete eddig a film körüli titoktartás mondhatni legfőbb védelmezettje volt.

Mindez azt jelentené, hogy hacsak a stúdió és James Cameron nem a naptárral akarja a nézők elé tárni az első képeket a filmből, akkor mindenképpen megelőzi azt egy olyan esemény, ahol több kép vagy akár video anyag kerül nyilvánosságra. A 20th Century Fox stúdió korábban cáfolta, hogy a Transformers folytatása vagy a július 3-án nyitó Jégkorszak 3 előtt bukkanna fel az első előzetes, az viszont továbbra is nagyon valószínű, hogy a július 23. és 26. között megrendezett Comic-Conon lerántják a mindent elfedő leplet a filmről, valamilyen képanyag nyilvánosságra hozásával. Sokak szerint ott jelenhet meg az első előzetes. Ha a naptárra vonatkozó megjelenési dátumok nem csak légbőlkapottak, az azt jelentheti, hogy augusztus végéig a szélesebb közönség is szemügyre veheti az első előzetest.
 

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr181193413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása