Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Brooklyni mesék

 2009.12.04. 11:44 | Turisas | Írj kommentet

Három ember életét követhetjük nyomon a nyolcmillióból a zsúfolt new yorki metropolisz sosem nyugvó életében. Antoine Fugua filmje, a Brooklyn's Finest márciusban kerül bemutatásra az Egyesült Államokban, de az idei Sundance Fesztiválon már láthatta néhány érdeklődő januárban. Ennek hatására az imdb-n láthatunk is pontszámot kevés szavazat alapján, de mindenképpen bizalomgerjesztő és várakozást fokozó a tetszési indexe ilyen kevés szavazó után is. A film három, a rendőrség kötelékéhez tartozó férfit mutat be, akik története a film végére természetesen összekapcsolódik. A kiváló szereposztással büszkélkedhető film története és előzetese ugrás után leshető meg.

Richard Gere egy, a nyugdíj előtti utolsó hetébe lépett járőrt alakít, akinek életét úgy keseríti meg a kapitányság, hogy a nyakába varr egy egy zölfdülűt, hogy tanítsa a szolgálatból hátralévő napjain. Ethan Hawke a bevetési csoport anyagilag nehéz helyzetbe került tagja. Felesége ismét gyereket vár, így ógy dönt, hogy drogból származó pénzt lop az egyik bevetés alkalmából, hogy könnyítse családja helyzetét. Don Cheadle egy beépített, téglaként mozgó rendőr, aki a környék hírhedt és rettegett drogmaffiájának fejét (Wesley Snipes) próbálja lekapcsolni, akivel közös múltjuk van.

 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr341573349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása