Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Néhány hatalmas szabadidővel rendelkező fiatal elkészítette a Mátrix legendás háztetős jelenetét Lego-figurákkal és stop-motion technikával. Tessék kapaszkodni, 440 órát vett igénybe a kevesebb, mint másfél perces jelenet felvétele, valamint 500 ropogós amerikai dollárjuk is elveszett a fényképezőgépre költéssel, ami egy Canon 850IS volt. A lelkes amatőr animátorok kiszámolták, hogy ha a teljes filmet akarnák Lego-emberkékkel megcsinálni, az 25 évükbe telne... Ugrás után bullet-time Lego-módra, valamint egy másik érdekes videó is, ahol alkotásukat összehasonlítják kockáról kockára az eredeti jelenettel.

 

 

Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr251552663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.11.26. 10:57:29

Uh, ez jó volt (mint lego-teljesítmény), de bébikomának nem mutattom meg, imádja a lövöldözést, nem tudom mi ez fiúkban... genetikus?

Turisas · http://alfaomega.blog.hu 2009.11.26. 11:31:22

Mutasd csak meg neki, hadd örüljön genetikailag :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.11.26. 13:11:51

@Turisas:
az oké, hogy ő örüljön genetikailag, csak akkor nekem is kell lövöldöznöm vele, és azt nehezen viselem (genetikailag..)

de mivel ilyen szépen kérted, lehet, hogy megkérdezem tőle, hogy a róka és a kislány c. filmet nézzük-e meg, vagy ezt....
(ravasz mi?)
süti beállítások módosítása