Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Sikerült megtekinteni a közelmúltban a Megan Fox főszereplésével készült Jennifer's Body című szatírikus filmet, most azonban az a kérdés, hogyan tovább? Ugyebár a világ legszebb nőjének tartott sztár számos filmben fog még nemsokára feltűnni, ezek egyike a Transformers harmadik része. Megan igencsak kihúzta a gyufát a popcorn-film rendezőjénél, így olyan találgatások is napvilágot láttak, miszerint Bay megöli az alkotás egyik főszereplőjét és egy másik csinos pofika után néz. Mint kiderült azonban, mindez szerencsére fals információ.

Nem is olyan régen faggatták a híres filmes szakembert a cseréről, illetve további szándékairól, aki  azonban tagadta az értesüléseket. "Nem, nem igaz. Fontos szerepe van Megannak a harmadik részben is." Itt azonban nem állt meg, folytatta is, "Imádom őt, egyszerűen olyan fiatal még. Bejártuk a stábbal a világot, Fox pedig igazi ikonná nőtte ki magát. Még mindig csak 23 éves és óriási az elismertsége." - Úgy tűnik tehát, a csatabárdot elásta a T3 stábja, így ezután minden erejükkel a forgatásra összpontosíthatnak majd.
 

Címkék: hírek transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr631541246

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Http://www.zaizhuli.Com/ 2018.11.16. 03:02:42

Hazajött a restaurált Merci! - Belsőség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.01.23. 11:27:37

Azért valljuk be, beképzelt kis fruska, mindazonáltal igencsak szemre való.
Tegye fel a kezét, aki nem sunázná!
süti beállítások módosítása