Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nem olyan régen került forgalmazásra A Bukottak bosszúja, és a kiadott DVD, illetve Blu-Ray adathordozókon egy gyöngyszem is fellelhető a menüpontok közt. Az Örök szikra elnevezésű alszekcióban a popcorn film producere, Michael Bay beszél a következő részben várható dolgokról. Elmondása szerint az egyelőre cím nélküli produkció nem lehet ennél gigantikusabb, más útvonalat kell majd a cselekménynek bejárnia. A további információk szerint jobban megismerkedhetünk Űrdongóval, mivel ez egy olyan kapcsolat, amit eddig még nem ismerhetett meg jobban a nézőközönség.

Az eddigi két, rendkívül látványos és néhány elemében vicces epizód után, a mai trendnek megfelelően nem csak a történet kap majd nagyobb hangsúlyt, hanem egy darkosabb vonulatot vélhetünk felfedezni. Sokkal érzelmesebb cselekménnyel lesz tehát dolgunk. Mindenesetre rendkívül jól hangzik ez az új vonulat, személy szerint legalább annyira várom a T3-at, mint az eddigi fejezeteket.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr431498722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása