Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A jövő pénteken, az Avatar Day keretében debütáló előzetesre való  várakozást enyhítendő vagy éppen fokozandó, a 20th Century Fox stúdió kiadta az első hivatalos pillanatképet James Cameron Avatarjából. Ez az első olyan kép, ami már konkrétan a december közepén mozikba érkező film egy képkockája. A 22. században játszódó sci-fiben az emberiség az idegen Pandora bolygóra érkezik, hogy kibányássza annak kincseit, ám a földönkívüli őslakosok, a törzsi közösségekben élő na'vik keresztülhúzzák számításaikat.

Emiatt, a kultúrák közti kommunikáció elősegítése érdekében az emberi tudósok kifejlesztik az avatarokat, az ember-na'vi hibrideket. A most felbukkant képen a Pandora bolygón elhelyezkedő, emberek által épített főhadiszállás látható, azon belül is az avatarok életfenntartó kamrái. Az előtérben a Sam Worthington által alakított mozgáskorlátozott Jake Sully ül, a sérült veterán katona, aki azért érkezett a távoli bolygóra, hogy egy avatart irányítson telepatikus módon, Pandora dzsungelein keresztül. De ettől nem csak olyan módon változik meg az élete, ahogyan azt várta.

A háromdimenziós rögzítésre képes kamerákkal leforgatott film első előzetese augusztus 21-én debütál majd a világ mozijaiban, és az interneten egyaránt. Ezen felül, ezen a napon néhány moziban megtekinthető lesz egy 15 perces összeállítás is az alkotás különböző jeleneteiből, szintén három dimenzióban. Utóbbit Magyarországon is meg lehet majd nézni a Cinema City Aréna moziban.


A kép kattintásra jóval nagyobb méretben is megjeleníthető
 

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr951310404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása