Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Végre biztossá vált, hogy a James Cameron által a Comic-Conon bejelentett Avatar Day fantázianevű, világméretű eseményen Magyarországon is részt lehet venni. A decemberben érkező Avatar első előzetese augusztus 21-én debütál majd világszerte, ugyanakkor a világ egyes mozijaiban az érdeklődők ingyenesen egy 15 perces összeállítást is megtekinthetnek a filmből. Magyarországon a Cinema City mozihálózat jelentette be elsőként, hogy az Aréna plázában lévő egysége le fogja vetíteni a jeleneteket, méghozzá három dimenzióban.

A Cinema City honlapján ma bukkant fel az eseményre vonatkozó közlemény. Ez alapján a Aréna plázában augusztus 21-én egyszerre két háromdimenziós vetítésre alkalmas moziteremben mutatják be az összeállítást, egy időpontban, este 20 órai kezdettel. A filmbéli jeleneteket James Cameron néhány szavas bemutatója előzi meg. Jegyeket online módon is le lehet foglalni, de ha ez éppen nem működne, akkor a foglalás a 880 3 880-as budapesti telefonszámon is megkísérelhető. A lefoglalt jegyeket azonban érdemes minél előbb, de legkésőbb a vetítést megelőző egy óráig átvenni.
 

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr341305236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása