Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Egy fiú találkozik egy lánnyal. Általában így szokott kezdődni minden romantikus film. Ez azonban nem az. Az (500) Days of Summer korántsem hétköznapi történet. Főhőse, Tom Hansen tipikus, munkájába belefásult alak, aki várja élete nagy dobását. A megváltás egy új dolgozó, Summer (Zooey Deschanel) személyében érkezik. Így szeptember 4-én, hacsak egy röpke két órára is, de újra a mozik vásznain fog tombolni a nyár.

Elkezdődik szerelmük csodálatos, meghökkentő és leginkább őrült 500 napja. A film természetesen nem mutatja be minden együtt töltött percüket, csupán kapcsolatuk egy-egy pontjára világít rá. Egészen a szakításig. Ugyanis a lány kidobja Tom-ot, aki viszont továbbra is harcolni akar Summer-ért. Egy fiú találkozik egy lánnyal. A fiú beleszeret. A lány nem. Ez nem egy szerelmes történet. Hanem egy történet a szerelemről. 
 


 

TV-reklámok
 

 
 





 

Címkék: trailer hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr621282574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása