Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Michael Bay mostanában a Transformers-filmek mellett azzal is foglalkozik, hogy produceri felügyelet alatt elkészítse a régi horrorfilmek remake-eit. Ilyen volt az idén debütáló Péntek 13, ami nem ért el kiemelkedő sikereket, de most a híres, vagy hírhedt Rémálom az Elm utcában is sorra kerül, amelynek eredetije 1984-óta borzolta a kedélyeket. Az idei Comic-Con alkalmával felfedtek egy képet és egy posztert, de a jelen lévők már egy két-három perces előzetest is láthattak a jövő év áprilisában mozikba kerülő új filmről.

Az új Freddy Kruegert Jackie Earle Haley formálja meg, akit nemrég a Watchmenben Rorschach-ként láthattunk, ahol kiváló, karakteres alakítást nyújtott. Freddy eredeti kinézete nagyjából megmarad az új filmben is. Jellegzetes kalapja és fő fegyverzete, az ujjvégeken lévő pengék, mind elválaszthatatlanul a figura részét képezik. A forgatási beszámolók alapján Haley arcán zöld smink részek is szerepelnek, ami arra utal, hogy ezúttal vizuális effektusok segítségét is igénybe veszik Krueger torz fizimiskájának megalkotásához. Ahhoz hasonló módon, mint ahogyan azt A sötét lovag Kétarcánál tették.

Robert Englund, az őrült gyilkos eredeti megformálója nem örül, de beletörődött a remake-be. Ugyanakkor Haley-t kifejezetten jó választásnak tartja, csakúgy, mint Thomas Dekkert (Hősök, Terminátor - Sarah Connor krónikái), aki szerinte olyan szerepben fog tündökölni, mint amilyenben annak idején Johnny Depp, akinek ez volt az első filmszerepe. Nevezetesen elképzelhető, hogy neki is szökőkútként fognak majd előtörni belső szervei.


 

Címkék: hírek horror

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr391269411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása