Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A 2010-es év elején fellendül az ókori görög mitológiával foglalkozó filmek jelenléte. Még a Titánok harca remake előtt érkezik a Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief című film, amely Rick Riordan azonos című könyvsorozatán alapul. A fiatal Percy Jackson rájön, hogy ő valójában Poszeidón isten fia, és az Olümposz hajdan volt istenei még mai is léteznek az Empire State Building 600. emeletén. Percy-t szörnyek kezdik el támadni, mivel a "Nagy hármas" egyik tagja (Zeusz, Hádész, Poszeidón gyermekei). Rajtuk múlik majd, hogy hogyan végződik az istenek és Titánok között dúló háború.

A 20th Century Fox egyértelműen szeretné, hogy a film később esetleg tovább bővüljön, hiszen a könyvsorozatban öt regény szerepel, és már ebben az előzetesben utalnak a Harry Potter-saga-val való lehetséges párhuzamokra. A fiatal Percy-t Logan Lerman alakítja, az isteneket és mitológiai lényeket pedig Sean Bean, Steve Coogan, Kevin McKidd, Pierce Brosnan, Uma Thurman és Rosaro Dawson személyesítik meg. A film 2010. február 12-én nyit az amerikai mozikban.



 

Címkék: trailer percy jackson

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr281247085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása