Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb filmstúdiója, a Paramount augusztus 21-én rejtélyes szereplőválogatást tart, amelynek keretében egy meg nem nevezett filmhez keresnek főszereplőket. A 13-14 év közötti gyerekeknek szóló felhívás a honlapjukon is olvasható. A fiataloktól nem várják el, hogy komoly színészi múlttal rendelkezzenek, azonban a szerep megköveteli a jó humorérzéket, ami nagy valószínűséggel egy vígjátékra utal. A lány esetében a "természetes szépséget" keresik, míg a fiúnak magasnak és "jóképűnek" kell lennie. Természetesen legalább az egyik szülőnek is el kell kísérnie a reménybeli színészpalántákat, akiknek le kell adniuk egy telefonszámmal ellátott képet is, és maguknak kell biztosítaniuk az ételt és italt az esetenként több órásra rugó várakozás idejére.

 

A Paramount felhívása

SEEKING LEADS FOR A MAJOR MOTION PICTURE


SEEKING REAL 13-14 YEAR OLD BOYS AND GIRLS FOR THE LEAD ROLES IN A NEW PARAMOUNT FEATURE FILM.

No previous acting experience is necessary, but must have a great energy and a wonderful sense of humor.

FEMALE 13-14 – AN ABSOLUTELY STUNNING NATURAL BEAUTY, STRONG AND CONFIDENT WITH A GREAT SENSE OF HUMOR. SHOULD HAVE A MIDWESTERN FEEL.

MALE 13-14 – VERY HANDSOME AND/OR STRIKING. MUST HAVE A GREAT SENSE OF HUMOR. SHOULD HAVE A MIDWESTERN FEEL. MUST BE 5’6” TO 5’11”

*MUST BRING A NON RETURNABLE PHOTO WITH NAME AGE, HEIGHT AND A CONTACT NUMBER ON THE BACK.

**MUST BE ACCOMPANIED BY PARENT/GUARDIAN.

***PLEASE BRING YOUR OWN DRINKS/SNACKS, AS YOU MAY BE WAITING FOR SEVERAL HOURS TO BE SEEN BY THE CASTING DIRECTORS.

WHEN: SATURDAY AUGUST 21, 2010

WHERE: PARAMOUNT PICTURES STUDIOS, LOS ANGELES, CA 90038. BRONSON GATE - CORNER OF BRONSON AND MELROSE (JUST EAST OF THE MAIN GATE). LINE STARTS AT THE GATE ITSELF. PARKING AVAILABLE IN THE LEMON GROVE LOT OFF VAN NESS FOR $7

TIME: 10:00 AM – 4:00 PM

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr822237030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása