Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

David Fincher rendező, Ben Mezrich The Accidental Billionaires című könyve alapján készült filmje megérkezett a bemutatás előszobájába. Fincher rendezésében láthatjuk majd The Social Network címen a Facebook  közösségi portál ötletének megformálódását, kialakulásának történetét, és az azt követő jogi és emberi dráma feszültségekkel teli továbbélését. A film forgatókönyvéhez minden bizonnyal jó alapot képezett a Mezrich féle regény, hiszen az író azon túl, hogy újraélesztett helyzeteket és párbeszédeket gyártott, interjúk tömkelegét, dokumentumok ezreit használta fel kronologikus szerkesztésű írásához.

Az idén ősszel bemutatásra kerülő film főszereplője Jesse Eisenberg (akit Adventureland, Zombieland filmjeiből jól ismerhetünk) alakítja Mark Zuckerberg-et, aki a Facebook egyik ötletadó alapítója. Eduardo Saverin-t Zuckerberg barátját, Harvard-i diáktársát majdani egyik riválisát Andrew Garfield (Lions for Lambs, The Imaginarium of Doctor Parnassus) játssza de feltűnik Justin Timberlake is, mint Sean Parker Napster társalapító, pénzember. Az alant következő trailerből még nem tűnik kifejezetten fincheresnek de sejthető, hogy jó munkát végzett. A filmzene megalkotásában a NIN-es Trent Reznor működik közre, a trailer aláfestése a Radiohead Creep című száma a Scala & Kolochny Brothers átdolgozásában és előadásában.








 

Címkék: trailer hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr192157102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása