Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A remekül eltalált, humoros elemekkel operáló drámák általában kevesebb számban képviseltetik magukat az éves felhozatalban, így mindenképp ígéretes darabnak tűnik a Paper Man című romkom, hiszen a Jeff Daniels főszereplésével készült alkotás középpontjában egy olyan lecsúszott író áll majd, aki sosem volt képes igazán felnőni, mellette pedig egy 17 éves koraérett lány kap fontos szerepet a cselekményben, akit a bájos Emma Stone fog alakítani. Mi a közös bennük? Mindketten nehezen viszik előre életük folyamát, hiszen különleges személyiségük nem engedi meg számukra, hogy drasztikus változtatásokat eszközöljenek az életükkel kapcsolatban. Ha pedig mindez nem lenne elég, képzeletbeli hősök segítik őket a göröngyös úton eligazodni. Alább további infók, illetve a várva-várt előzetes is látható többek közt, valamint egy iszonyatosan jól eltalált poszter.

A további főszerepekben olyan ismert arcok tűnnek fel, mint Lisa Kudrow vagy Ryan Reynolds, aki igazán őrült karaktert fog megszemélyesíteni. Persze ez az okkult vonal mindössze ál-főszálként szerepel majd, a lényeg a karaktereket övező drámán, valamint a két eltévelyedett ember egymásra találásán lesz, ahogy az ihletét veszített író végre megtalálja élete értelmét és visszakeveredik az irodalom útvesztőjére. Ebben Stone kisasszony lesz segítségére, aki minden valószínűség szerint a Meztelen dobos című filmhez hasonlóan ismét elbűvölő szerepet játszik majd az április végén debütáló alkotásban.

 




 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr711924853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása