Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Előkerült az újabb Shrek Forever After előzetese. A sorozatban negyedik, az alkotók szerint utolsó rész eléggé kaotikus világot fest elénk Túl az Óperencián birodalmából. A harmadik dimenzióban is nézhető alkotásban Shreket félrevezeti egy apró kis manócska, Rumpelstiltskin és "szerződést" köt Shrekkel, aki azt kívánja, bárcsak igazi ogre lehetne egy napig. A gaz kis manó aláirat egy papírt derék hősünkkel, de ezzel egy csapásra megváltozik minden. A királyság lepusztult lesz, élén maga a manó. Fiona eltűnik, később egy vad ogre törzs harcias amazonjaként tűnik fel, Szamár nem ismeri fel Shreket, és fél tőle, míg Csizmás Kandúr egy elhízott házicica benyomását kelti, igaz, ha kérni kell, még így is megy a már kissé elcsépelt tekintet. Ettől olvadozni ugrás után lehet, moziban megtekinteni az egész filmet pedig július 8-án nálunk is.

 


 

Címkék: trailer animáció shrek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr561833841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konyvelomo 2010.03.12. 12:10:54

Amennyire működött az első rész, annyira kaotikus, mesterkélt, erőltetett az összes többi.
Az meg már Forever After h egy normális eleje-közepe-vége cselekményt sem sikerül összehozniuk...

Cs@tLós 2010.03.16. 01:44:04

És Rumpeltiltskin vagy ki a tököm nem lehet, vagy akkor nagyon elcseszték a sztorit megint, ugyanis őt láttuk a 3. rész kocsmai jelenetében (még van is 1 poén hogy Charming nem tudja kimondani a nevét) és baromira nem így nézett ki.
süti beállítások módosítása