Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A /Film újfent közzétett egy humoros, ámbár tanulságos válogatást. A nulla térerő mellett az egyik legnagyobb horrorfilmes hatásvadászkodás a tükrös ijesztgetés. Ez arról szól tömören, hogy a szerencsétlen főhős, akit kísértet, sorozatgyilkos, szörny üldüz, vagy kísért, mindenhol rémálmai kulcsfiguráját látja. Hallucináció, vagy valóság, teljesen mindegy. Visszatükröződő felületen kötelezően megjelenik a nagybetűs gonosz, mi, nézők pedig már előre tudjuk, hogy be fogja csukni azt a k*rva tükröt, és néha mégis sikerül megijedni. Legutóbb például az Orphan című horrorban láttunk rengeteg ilyen jellegű rémisztgetést. Tovább után megtekinthető a videóösszeállítás a hasonszőrű jelenetekkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr681741410

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tükrös trükkök 2010.02.09. 11:14:05

Van az AlfaOmegán egy jó kis összeállítás a horror és thriller műfaj tükrös jeleneteiből. Ismeritek, amikor a főhös a tükörnél bolondozik. A legtöbb ilyen trükk egyszerű, mint a faék: belenéz, és valaki még ott van. Mondjuk ha...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása