Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Közismert tény, hogy az egyik legdrágább, és ezáltal legnagyobb presztízsértékű hírdetési felület televízióban az Amerikai Futball Liga döntőjének, a Super Bowlnak a szüneteibe ékelt hírdetési lehetőségek. A világ legnagyobb márkái mellett természetesen a nagyobb költségvetésű filmek is megpróbálják ilyenkor népszerüsíteni filmjeiket, hiszen tényleg sokmilliós nézőseregről van szó egyszerre. Idén három filmet biztosan láthatunk majd a vasárnap este megrendezésre kerülő sportesemény pihenői közben. Scorsese Shutter Islandje és Ridley Scott Robin Hoodja mellett végre M. Nigh shyamalan The Last Airbenderjéből is láthatunk fél percnyit. Ugrás után megtekinthetőek a harminc másodperces TV-spotok.

A Shutter Islandről (avagy Viharsziget) már nem egyszer írtunk, számos előzetesét láthattuk a két rendőrbíró nyomozásának, melyet egy isten háta mögötti szigeten folytatnak, melyen egy elmegyógyintézet áll, és egy szökött pácienst keresnek. Scorsese legújabb filmjének Leonardo Di Caprio a főszereplője. 


 

Ridley Scott legújabb kori Robin Hood feldolgozásáról annyi anyagot még nem láthattunk, mint a fentebb említett film esetében, viszont izgalommal telve várjuk, hogy mit tud összehozni a gladiator sikercspata, azaz Scott rendező úr, és Russel Crowe. Egy előzetes azért már korábban is volt, melyből azért már megtudhattuk, hogy a Kevin Costner-féle romantikusabb verzió helyett itt nagyobb lesz a harc és a pátosz.


 

A harmadik előzetes a köztudottan anarchista hajlamokkal és önimádattal is megáldott Shyamalan rajzdilmsorozat-adaptációja. Az utolsó léghajlító, avagy a The Last Airbenderből egyelőre eddig csak egyetlen aprócska ízelítőt kaphattunk még kora nyáron, így lényegében minden egyes képkocka az újdonság erejével hat. Aang a szél nemzetségének örököse szembeszáll a Tűz nemzetségének leszármazottjával, aki rabszolgasorba akarja taszítani  másik három földi elem tagjait.


 

Címkék: robin hood trailer léghajlító viharsziget

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr691732944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása